|
Wybrana konferencja już się odbyła 2021-04-22 - 2021-04-22
|
 |
WYMAGANIA NOWEGO WYDANIA NORMY IFS VER. 7 oraz STANDARDU BRC FOOD, BRC PACKAGING MATERIALS, BRC CP, ISO 22000, FSSC 22000, GMP+
Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji
rn
zaprasza w dniu 22 kwietnia 2021 r.
na szkolenie ON-LINE:
rn
WYMAGANIA NOWEGO WYDANIA NORMY IFS VER. 7 oraz STANDARDU BRC FOOD, BRC PACKAGING MATERIALS, BRC CP, ISO 22000, FSSC 22000, GMP+ Z OBSZARU OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI
rn
Koszt szkolenia:
rn
400 zł +23% VAT (492 zł brutto)
250 zł + 23% VAT (307,50 zł brutto, tylko dla członków Stowarzyszenia)
Liczba miejsc ograniczona
Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu prosimy o pobranie formularza zgłoszeniowego (dla każdej zgłaszanej osoby musi być wypełniony i osobiście podpisany oddzielny formularz), który po wypełnieniu należy zeskanować i przesłać na adres: biuro@deratyzacja.com.pl
Wpłaty za udział w szkoleniu należy przelewać na konto: Santander Bank Polska S.A. 22 1090 1463 0000 0001 3579 4494
rn
Szkolenie obejmuje 3 godz. lekcyjne i będzie prowadzone w formie warsztatów – realizowane będą praktyczne zadania.
Tematyka szkolenia:
- Wymagania nowego wydania normy IFS wyd. 7.
rnrnrnrnrn
- Wymagania pozostałych standardów: BRC Food, BRC Packaging Materials, BRC CP, ISO 22000, FSSC 22000, GMP+.
rnrnrnrnrn
- Tworzenie wzorcowego układu dokumentacji DDD.
rnrnrnrnrn
- Tworzenie procedury „matki” – Nadzoru nad dokumentacją DDD.
rnrnrnrnrn
- Tworzenie opisu oceny skuteczności profilaktyki DDD na podstawie analizy trendów.
rnrnrnrnrn
rn
Szkolenie poprowadzi dr hab. inż. Justyna Górna, prof. nadzw. UE.
Justyna Górna jest absolwentką Akademii Ekonomicznej (Uniwersytet Ekonomiczny) w Poznaniu. Obecnie dr. hab. inż. nauk ekonomicznych i prof. nadzw. UEP. Jest wykładowcą akademickim. Prowadzi firmę JG CONSULTING. Jest między innymi: audytorem wiodącym w zakresie wymagań norm ISO 9001 i ISO 22000, ekspertem z zakresu bezpieczeństwa żywności w PIHZ Certyfikacja Sp. z o.o. oraz członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Jest rzeczoznawcą MEN licznych programów nauczania dla zawodów ekonomicznych i opiniodawcą wielu podręczników. Ukończyła liczne szkolenia dotyczące m.in. Systemu HACCP, zarządzania, audytowania według wymagań ISO, a także bezpieczeństwa żywności. Była i jest konsultantem oraz trenerem m.in. ds. wdrażania: systemu HACCP, IFS, BRC, Systemu Zarządzania Jakością, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, standardu GMP + B2, standardu BRC/IOP, wymagań normy ISO, systemu zarządzania BHP. Prowadzi wykłady i szkolenia z zakresu wdrażania systemów jakości.
Opłata: 492
Początek konferencji: 2021-04-22, godzina 10:00 Koniec konferencji: 2021-04-22, godzina 13:00
|
 |
dodaj konferencję do:
|
|
 |
Lokalizacja konferencji :
Jeszcze nie została określona. Zapytaj organizatora bezpośrednio lub poczekaj na uzupełnienie tej informacji.
|
 |
 |
Organizator konferencji:
Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji ul. Karowa 31 00-324 Warszawa woj. Mazowieckie
Telefon: 22 633-60-23 Fax: 22 633-60-23 biuro@deratyzacja.com.pl
http://pspddd.pl/
|
 |
|
Dodaj sprawozdanie
|
|
|
|
|